Σχολή Ταχύπλοων Σκαφών (Speed Boat Academy)

Η σχολή εκπαίδευσης υποψηφίων χειριστών ταχυπλόων σκαφών ιδρύθηκε και λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας από τις αρχές του 2000 με έδρα το Πόρτο Ράφτη.

Ιδρυτής και εκπαιδευτής της σχολής ήταν ο Αστερής Γεώργιος. Το μεράκι, η αγάπη και η γνώση του για την θάλασσα μετατράπηκαν σε δίψα για μετάδοση αυτών στους υποψηφίους χειριστές που θέλουν, πέρα από ένα δίπλωμα, να αισθάνονται κυβερνήτες και να μπορούν να ταξιδεύουν πάντα με ασφάλεια προς όλους τους θαλάσσιους προορισμούς.

Την σχολή συνέχισε να λειτουργεί ο Αστερής Αλέξιος από το 2012, όπου και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας στις Καμάρες και λειτούργησε μέχρι το 2020. Από τότε και μέχρι σήμερα εδρεύει σε νέο και πλήρως ανανεωμένο χώρο 300 τετραγωνικών μέτρων στην Ραφήνα και σκοπός της είναι, συνεχίζοντας την παράδοση, να κάνει όλους τους ενδιαφερόμενους και υποψήφιους χειριστές ταχυπλόων σκαφών να ταξιδεύουν στην θάλασσα με ασφάλεια και σεβασμό προς αυτήν και πάντα τηρώντας τους κανόνες.

Οι αίθουσες της σχολής είναι πλήρως συμμορφωμένες με τις διατάξεις του Υπουργείου για τα θεωρητικά μαθήματα, προσφέροντας τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό που απαιτείται για την προετοιμασία και επιτυχία των υποψηφίων χειριστών της σχολής μας.

Για την πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων χειριστών, η σχολή διαθέτει δύο (2) ίδια σύγχρονα σκάφη, τύπου open πολυεστερικά, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που ορίζει το Υπουργείο Ναυτιλίας για την ασφαλή και σωστή εκπαίδευση τους. Τα σκάφη αυτά είναι εφοδιασμένα με σωστικά και πυροσβεστικά μέσα καθώς και σύγχρονα βοηθήματα ναυσιπλοΐας (GPS).

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λεωφ. Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 76
190 09 Ραφήνα
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
69720804112294306752
ΑΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ)
6943011417
EMAIL
info @ sxolhtaxyploon.gr

Αφήστε μας μήνυμα

Logo
× Images